System Audio A/S

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

System Audio blev grundlagt af Ole Witthøft og har eksisteret siden 1984, hvor de i netop dette år også præsenterede deres allerførste højttaler - en mindre kompakt højttaler med store lydevner. Og den fik en varm velkomst. Det har altid været med stor forbavselse, at konkurrerende inden for højttaler branchen har haft større fokus på teknisk data end på selve lyden.

I udviklingen af deres højttalere hos System Audio har lyden altid været omdrejningspunktet. Kvaliteten ligger i lyden og i højttalerens evne til at indgå naturligt i det rum, den placeres - hvilket ofte er dagligstuen.

Blandt deres sortiment finder du et bredt udvalg af højttalere der kan imødekomme ethvert behov og krav til en højttaler. I sortimentet finder du blandt andet aktive højttalere, aktive trådløse højttalere, gulvhøjttalere og centerhøjttalere - og også subwoofere er en del af sortimentet.

I dag videreudvikler de fortsat på deres højttalere, så de kan blive ved med at have den gode lyd, have solid spredning af lyden i rummet og være lette at integrere med din nuværende forstærker.

Du kan se deres flotte udvalg af højttalere på hjemmesiden system-audio.com. Vil du gerne i kontakt med en medarbejder, kan du kontakte dem telefonisk på 36 45 80 80 eller på mail til support@system-audio.com.

System Audio A/S
Klosterengen 137 L
4000 Roskilde. Danmark
36 45 80 80

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
36458080