Tandfeerne

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Skal du skifte tandlæge? Og bor eller arbejder du i Vejle eller omegn? Af praktiske årsager er det hensigtsmæssigt at vælge en tandlæge tæt på en. Vi hos Tandfeerne er dine tandlæger i Vejle og vi har åbent for patienttilgang.

Tandfeerne er en hyggelig og behagelig klinik, bestående af et veluddannet team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der brænder for tænder og tandsundhed.

Vi tilbyder alle almindelige tandbehandlinger som fx tandrensning og paradentosebehandling, men også specialiseret behandling som fx protesebehandling og kosmetisk tandpleje.

Vores filosofi er, at alle patienter er forskellige og derfor skal behandles individuelt. Hos os er du ikke bare en patient, men et menneske med følelser og behov. Vi går højt op i at skabe en god og tryg stemning i vores klinik, så du ikke behøver at være tandlægeskræk.

Tandfeernes håb er at kunnne bevare dine naturlige tænder, og det opnår vi bl.a. ved at tænke langsigtet og forebyggende.

Har du spørgsmål til os, eller vil du oprette dig som ny patient, kan du altid kontakte os, enten ved at sende en mail til mail@tandfeerne.dk eller ved at ringe til os på 75 82 01 70. Du finder os i Vejle, nærmere bestemt Orla Lehmannsgade 1. Vi ser frem til at møde dig.

Tandfeerne
Orla Lehmannsgade 1
7100 Vejle
75820170

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
75820170