Tandlæge Margit Larsen

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Tænderne skal optimalt set forblive funktionsdygtige hele livet, og af denne grund er det essentielt at pleje dem godt og grundigt.

Det er en god idé at vælge en tandlæge, der ligger tæt på din bolig. Bor du i eller omkring Hasselager i Jylland, er Tandlæge Margit Larsen et godt valg.

Vi hos Tandlæge Margit Larsen har adskillige år bag os i branchen. Vores mission er, at yde professionel tandpleje med langsigtet virkning. Hos Tandlæge Margit Larsen er individuel service og klar information i højsædet. Er du patient hos os, sørger vi for godt overblik over behandlingsforløbet, hvilket gør, at du ikke behøver at bekymre dig om tandlægeskræk.

Tandlæge Margit Larsen tilbyder alt lige fra paradentosebehandling til bideskinner, så du kan bibeholde dine flotte, raske tænder.

Tandlæge Margit Larsen holder til på tæt på Århus, nærmere bestemt på Hovedvejen 46 i Hasselager. Har du brug for flere informationer, eller skal du bestille din næste tid, kan du altid tage kontakt til os på mail info@margitlarsen.dk eller via vores kontaktformular, som ligger på vores website. Vi glæder os til at hjælpe dig med at passe på dine tænder.

Tandlæge Margit Larsen
Hovedvejen 46
8361 Hasselager
86 28 45 15

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
86284515