Tandlægerne Søndergade

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Overvejer du tandlægeskifte? Så er vi hos Tandlægerne Søndergade i Galten klar til at byde dig velkommen som ny patient.
Vi sørger for at overføre din journal fra din gamle tandlæge, så vi sammen kan påbegynde dit behandlingsforløb.
Vi er dit nye hold af tandplejere i Galten, og vi ser frem til at se dig i vores klinik, så vi kan hjælpe dig med at bevare dit sunde tandsæt hele livet.
Vi udgøres af et hold af kompetente tandlæger, tandplejere og klinikpersonale. Vores vision er at skabe en klinik præget af tillid og tryghed, så ingen skal frygte at gå til tandlægen.
Vi tilbyder alle almindelige tandbehandlinger, bl.a. paradentosebehandling og rodbehandling, men arbejder også med noget af branchens mest avancerede udstyr en 3Shape-scanner og en OTP-maskine til tredimensionelle affotograferinger af dit tandsæt.
Tandlægerne Søndergade holder til i Galtens bymidte, på Søndergade 3. Tager du bilen er der gode parkeringsmuligheder på Nytorv, lige bag klinikken. Vil du høre mere eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 94 40 08 eller mail info@galtentandlaeger.dk. Når du leder efter en ny tandlæge i eller omkring Galten kan du altså regne med os!

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
86944008