Tandlægerne Venge

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hvad er vigtigst, når man skal finde en ny tandlæge? Et af svarene er erfaring. Hos Tandlægerne Venge i Rødovre har mere end 30 års erfaring bag sig. Søger du en ny tandlæge, vil vi derfor med glæde byde dig velkommen i vores klinik.

Vi er din professionelle tandlæge i Rødovre, og vi ser frem til at hjælpe dig med plejen og behandlingen af dit tandsæt. Vores håb er at opretholde en god mund- og tandhygiejne, uanset din alder.

Vi tilbyder samtlige almene tandbehandlinger, men har også kompetencer til at udføre omfattende tandkirurgiske operationer. Bliver du udsat for en skade eller pludselige smerter, og mangler du derfor en akut tandlæge i Rødovre, arrangerer vi en tid til dig med det samme.

Vi har adresse i Rødovre, nærmere bestemt på Rødovrevej 406. Vores lokaler er indrettet med den tanke at skabe en tryg atmosfære, så patienter ikke behøver at være bange, når de får deres regelmæssige indkaldelse.

Vil du vide mere om vores klinik, eller skal du booke din næste tid? Så tag kontakt til os på telefon 36 70 45 56 eller mail kontakt@tandlaegerne-venge.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
36 70 45 56