Terapi & Rådgivning v/Psykoterapeut Annemette Skriver MPF

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Befinder du dig i en krise, og har du brug for hjælp til at komme forbi krisen? Så kan terapi være en behagelig metode til at komme godt forbi din krise. De fleste af os vil igennem et liv opleve at stå i en krise. Hos nogle kan det være at man rammes af stress, eller man har mistet et vigtigt menneske i sit liv og derfor er i sorg.

Du kan modtage professionel støtte og hjælp i et terapiforløb hos Annette Skriver, der kan hjælpe dig til at få bearbejdet alle dine følelser, så du igen kan få overskud.

Annemette vil hjælpe alle, der føler, at de står overfor en krise. Det kan være et ungt menneske, der føler et pres fra samfund og omgivelser. Det kan være ægteparret, der ønsker hjælp i deres forhold. Og det kan være et barn, der har mistet et familiemedlem og er dybt berørt heraf.

Alle der ønsker hjælp er velkomne hos Annemette. Hun tilbyder terapi i hendes klinik i Holbæk samt to dage ugentligt i København ved Jorcks Passage.

Ønsker du at modtage hjælp i et terapeutisk forløb, er du altid velkommen til at kontakte Annemette. Du kan ringe på 30 26 56 44 eller sende en e-mail til kontakt@krise-udvikling.dk. Du kan læse mere om hendes ydelser på www.krise-udvikling.dk.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
30265644