The Vietnamese

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Det ægte vietnamesiske køkken anses som et af de sundeste i hele verden, oveni at det selvfølgelig er både velsmagende og smukt. Vil du opleve en smagsprøve på den vietnamesiske gastronomi, der er mere end bare klassisk, asiatisk buffet? Så er vi hos The Vietnamese klar til at byde dig velkommen i vores vietnamesiske spisested i centrum af København.

Vores team består af 3 passionerede kokke, med hver deres kompetencer. Sammen fusionerer de den vietnamesiske madkultur med den danske, med et spændende og velsmagende resultat.

Vores filosofi er udelukkende at bruge de friskeste, økologiske ingredienser til at lave lækker vietnamesisk mad i København. The Vietnamese er din indgang til det traditionsrige vietnamesiske køkken - til tilgængelige priser.

Vi går højt op at serveringen på tallerkenen, så den fremstår smuk og appetitlig. Vores moderne lokaler leder tankerne mod den farverighed og sprælskhed, som det vietnamesiske folk er kendt for.

The Vietnamese er beliggende i København K, nærmere bestemt Store Kongensgade 91. Vil du høre mere om vores menu eller vores vietnamesiske catering så tøv endelig ikke med at kontakte os via mail hello@thevietnamese.dk eller på vores hovednummer 25709191. Vi glæder os til at bespise dig med lækker vietnamesisk mad i København.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
25709191