UngTerapi

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Psykologhjælp til unge i København. Søger du psykologsamtaler i Hovedstadsområdet, så se om ikke UngTerapi kunne være noget for dig. Vi er et fællesskab af unge psykologer, som har et særligt fokus på at hjælpe andre unge med de problemer man kan have her i livet. Det kunne være angst, depression, lavt selvværd eller relationelle problemer. I København har vi fire adresser, så det er godt lige at være ekstra obs på om du møder op det rette sted.
Online booking, gennemsigtige og lave priser, kort ventetid og ikke mindst dygtige, empatiske psykologer med hjertet på det rette sted og en stærk faglig ekspertise, er blandt de positive tilbagemeldinger vi får fra vores klienter. De er også glade for at kunne få tilskud fra "danmark", når de vælger en af vores autoriserede psykologer.
Og så er der mange, som er glade for at lytte til vores podcast, RadioPsykologerne, hvor de to psykologer Maja og Charlotte hjælper med dilemmaer og svære situationer, man kan stå i.
Er du nysgerrig for at vide mere? Så klik ind på UngTerapis hjemmeside og se om du kan finde en psykolog, som er den helt rette for dig.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
60808709