White Noise Agency IVS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Har din virksomhed brug for inspiration til hvordan I kan brande jer selv og skabe en identitet? White Noise Agency er et firma i København der tilbyder udstillingsdesign og fysisk branding for organisationer såvel som virksomheder.

White Noise Agency udgøres af et hold af dedikerede ansatte, med hver deres specialer i kategorierne arkitektur, design og kommunikation. Sammen har siden grundlæggelsen i 2015 leveret oplevelsesevents og narrative platforme, der befinder sig i krydsfeltet mellem design og læring.

Har din virksomhed værdierne kan vi gøre dem til fysiske oplevelser der engagerer og skaber autentiske rammer. Kunder der har søgt vores hjælp omfatter bl.a. Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur, Flying Tiger of Copenhagen og Tubor Musik, som vi fx har lavet udstillinger og events for.

Vil du vide mere om vores unikke ydelser hører vi meget gerne fra dig. Giv os et kald på 28 26 24 00, send os en mail på sebastian@whitenoiseagency.dk eller kig forbi vores kontor på Vesterbro, nærmere bestemt Værnedamsvej 12a Vi ser frem til at designe dine drømme.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
28262400