Buddingevej Fysioterapi

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Døjer du med gener i bevægeapparatet, og drømmer du om at vinke farvel til disse lidelser? Så star Fysklinikken klar til at være behjælpelige.

Vi er en behandlingsklinik, der udover fysioterapi, bl.a. tilbyder kropsanalyse, parkinsonhold og efterfødselsgymnastik. De ansatte i vores stab er højtuddannede og har stor ekspertise indenfor kroppens bevægelighed og sundhed. Lider du af nakke- skulderproblemer eller overvægt så finder vi helt sikkert den rette behandlingsform til dine individuelle udfordringer.

Hos Fysklinikken i Søborg er der fokus på dig og dine behov. Vi sætter god tid af til at sætte os grundigt ind i din situation, så vi kan give dig den behandling, der passer bedst til din krop. Det er vigtigt for os at sikre et højt fagligt niveau på vores klinik, og af denne grund sørger vores stab af medarbejdere konstant for at dygtiggøre sig gennem kurser og efteruddannelser. Hos os kan du derfor altid være sikker på at modtage en professionel behandling.

Fysklinikken har adresse på Buddingevej 199, 2860 Søborg, med mulighed for både almindelig- og handicapparkering. Vil du vide mere, kan du til hver en tid kontakte Fysklinikken på vores mailadresse info@fyklinikken.dk eller vores telefonnummer 45 88 66 90. Vi ser frem til at hjælpe dig mod ultimativ kropslig velvære.

Buddingevej Fysioterapi
Buddingevej 199
2860 Søborg
45 88 66 90

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
45886690