CT Flyt & Service ApS

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

At skulle flytte - både ved private og erhvervsmæssige adresseskift - kan føles som et afskrækkende stort projekt, men der findes heldigvis et godt alternativ til at udføre arbejdet selv!

Vores flyttefirma, CT Flyt & Service, har vi over 15 år tilbudt sikker og kvalitetsbevidst flytteservice. Skal CT Flyt & Service også hjælpe med at få dine ting fra ét sted til et andet?.

Vi mener det når vi siger, at vi hos CT Flyt & Service kan flytte alt i hele verden. Produktionsmaskiner, fintfølende måleudstyr eller brandskabe? Vi kan klare alle opgaver! Intet er for omfattende eller for delikat for os hos CT Flyt & Service. Vores services omfatter bl.a. logistiske løsninger, gratis flyttekasser, nedpakning, transport og udpakning. Vi forlader ikke din lejlighed/kontor før der er styr på hver en lille detalje. Udover dette er CT Flyt & Service selvfølgelig godt forsikret, hvilket sikrer dig et skånsomt og veludført resultat.

Ønsker du, at vi skal udarbejde et tilbud på dit flytteprojekt? Så udfyld den kontaktformular, som er tilgængelig på vores hjemmeside. Ønsker du mere information kan du også til hver en tid give os et ring på vores telefonnummer 69 90 23 23. Vi glæder os til at være behjælpelige under din flytning.

CT Flyt & Service ApS
Glentevej 35 B
4500 Køge
69 90 23 23

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
69 90 23 23