Grønbech & Churchill

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Hungrer du efter en middag, der kan forkæle samtlige dine smagsløg? Vores restaurant, Grønbech & Churchill, er en kritikerrost restaurant i hjertet af København, der serverer lækre menuer til såvel frokost som aften.
Grønbech & Churchills fremgangsmåde og stil er helt unik, den er intuitiv, idérig og vigtigst af alt, rig på smag, fordi samtlige vores retter bliver tilberedt ud fra den aktuelle årstids lækreste råvarer.
Med topkokken Rasmus Grønbech ved roret og den prestigefyldte Michelinstjerne at leve op til, er du garanteret et gastronomisk eventyr, du aldrig vil glemme.
Vores minimalistisk indrettede restaurant har plads til 65 personer, og vores dygtige og opmærksomme tjenerstab vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at ikke kun maden, men også betjeningen er helt i top.
Drømmer du om at afholde et større selskab, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte Grønbech & Churchill. Vi ved, at alle selskaber er forskellige, og vi skaber derfor en helt særlig menu tilpasset dine ønsker og behov.
For bordbestilling, til både store og små selskaber, bedes du kontakte os på telefon 3221 3230, og ellers kan du til hver en tid slå et smut forbi Grønbech & Churchill ,der har adresse på Esplanaden 48, Amaliegade 49, 1256 København K Vi ser frem til at give dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Grønbech & Churchill
Amaliegade 49
1256, København K
32 21 32 30

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
32 21 32 30