Thirdhand Vintage

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Er du vild med vintage tøj? Interesserer du dig for bæredygtighed? Så er Thirdhand Vintage din nye second hand butik. Vi gør op med tekstilsindustriens storproduktion og dens brug-og-smid-væk model. Vi støtter op om genbrug, så du kan shoppe med bedre samvittighed - Hos Thirdhand Vintage tror vi på, at et stykke tøj kan få flere liv.

Thirdhand Vintage har alt fra retro Levi’s denim til farverige tresser kjoler, og så har vi tøj til både mænd og kvinder. Du finder et håndplukket udvalg fra hele verden. hvor en stor del af vores sortiment stammer fra. Fælles for vores tøj er, at det er særligt udvalgt kvalitetsvintage fra 50’erne og frem til 90’erne.

Holdet bag har mere end 10 års erfaring med at spotte unikke stilarter og udsøgte varer fra hele verden, hvilket tilbagebringer tidligere trends. Hver enkelt vare i vores samling er håndplukket.

Kom forbi vores butik på Vesterbro i København, hvor du kan finde tøj fra tidligere tider. Vores butik er beliggende på Absalonsgade 30B. Du kan også shoppe online, hvor vi altid har åbent på https://thirdhandvintage.com. Her har vi altid det nyeste tøj.

Har du nogle spørgsmål besvarer vi dem gerne. Fang os på telefon 23913424 eller på mail info@thirdhandvintage.com.

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
23913424