Trørød Fysioterapi

Hjemmeside kategori
Beskrivelse

Trørød Fysioterapi er navnet på en klinik for fysioterapi og akupunktur tæt på Skodsborg, der tilbyder behandling af akutte og kroniske idrætsskader, arbejdsskader og andre problematikker i bevægeapparatet samt behandling og træning til patienter med neurologiske sygdomme. Klinikken huser desuden et træningscenter.

Trørød Fysioterapi tilbyder også akupunkturbehandling og er derfor et oplagt valg for patienter, der søger mulighed for akupunktur i Hørsholm og omegn. Patienter, som ikke kan møde op på klinikken på grund af fysiske årsager, kan i øvrigt få besøg af en af klinikkens fysioterapeuter i deres hjem i Holte, Hørsholm eller Vedbæk ved henvisning fra en praktiserende læge

Trørød Fysioterapi er et kompetent hold bestående af 5 fysioterapeuter , der stræber efter at genoptræne og genoprette problemer i bevægeapparatet gennem målrettede behandlings- og træningsforløb med den enkelte patient i centrum. Du kan læse meget mere om behandlinger og træningshold på klinikkens hjemmeside www.trorodfysioterapi.dk.

Hvis du søger en fysioterapeut tæt på Hørsholm, kan du ringe eller skrive til Trørød Fysioterapi på 45 89 06 52 eller trorodfysioterapi@hotmail.com.

Trørød Fysioterapi
Trørødvej 64, 1. sal t.h.
2950 Vedbæk
45 89 06 52

Hjemmesidens webadresse
Evt. telefonnummer
45890652